Portes que et porten a mons màgics… màgia amb vinil

L’evolució de l’escriptori

Contacte

Disseny web mataró

La creació d’un bon lloc web.

No n’hi ha prou amb dissenyar pàgines webs atractives, cal dissenyar pàgines webs ràpides, intuïtives, fàcils de trobar, comunicatives que atreguin i retinguin els visitants i que, sobretot, acompleixin els objectius de la seva empresa.

Santos_dubai_the_mindundi_showUn bon disseny web és essencial perquè la seva estratègia de marketing online funcioni, un mal disseny web arruïnarà la seva credibilitat i reputació online.

El procés de creació d’una pàgina web per la seva empresa com un procés integral, que inclou des del disseny web fins a la seva completa implementació, desenvolupant la tecnologia necessària per a la creació de la pàgina web.

El procés de disseny de la seva pàgina web s’estructura en les següents fases:

  1. Estudi i anàlisi del seu negoci i objectius, així com el de la seva competència, per així poder definir l’estratègia online que la seva empresa necessita.
  2. Definició del missatge que es vol comunicar per implementar els elements comunicatius necessaris en el disseny web i la generació de continguts per a la seva web, sempre mantenint la imatge corporativa de la seva empresa.
  3. Realitzar el disseny web i la programació de la pàgina web.
  4. Un cop realitzat el disseny web, programació web i publicació de la seva pàgina web, el nostre equip de marketing online i social media, s’encarrega del manteniment i posicionament web de la seva web en els principals cercadors com Google i a fer que la seva web sigui visible per als seus potencials clients.
  5. Finalment monitoritzem tot el procés, assessorant i acompanyant per obtenir conjuntament els millors resultats en la seva presència online i poder complir els seus objectius.